Oppdag arven etter Astrid Lindgren: Ny gruppeopplevelse i Småland, Sverige

Når man reiser gjennom Astrid Lindgrens Småland

Oppdag Astrid Lindgrens verden i Småland, Sverige

Cykla i Filmlandskapet Småland, i samarbeid med Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby og Filmbyn Småland i Mariannelund, introduserer en ny og spennende gruppeopplevelse som hyller den ikoniske forfatteren Astrid Lindgren. Dyk ned i hennes liv, historier og landskapene som inspirerte henne, og få en uforglemmelig reise gjennom arven hennes.

Dette oppslukende tilbudet, som nylig ble presentert for internasjonale turoperatører, har som mål å gi en dyp innsikt i Astrid Lindgrens varige innflytelse. "Tilbudet er rettet mot grupper som ønsker å bli litt bedre kjent med Astrid Lindgren og hennes liv, bøker og filmer. Sammen kan vi tilby en helhetlig opplevelse med mange uforglemmelige øyeblikk", sier Sofia Johnsson, administrerende direktør for Astrid Lindgrens Näs.

Begynn eventyret på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby, der utstillingen "Astrid Lindgren og eventyrenes kraft", som åpner i 2023, venter. Guidede omvisninger gir eksklusiv tilgang til Astrids barndomshjem, stedet der hennes bemerkelsesverdige fortellerreise startet. På Filmbyn Småland i Mariannelund kan du fordype deg i Astrid Lindgrens fortryllende filmverden, omgitt av autentiske filmsett og originale rekvisitter, som avslører fengslende fortellinger bak kulissene.

"Dette samarbeidet møter den etterspørselen vi ser i det tyske markedet: skånsomme eventyr kombinert med kulturopplevelser", sier Hanna Glans, internasjonal prosjektleder i Småland Tourism. For dem som ønsker dypere kultur- og naturopplevelser, er det flere aktiviteter som lokker. Guidede sykkelturer fører grupper til ikoniske innspillingssteder i Mariannelund, Katthult og Bullerbyn, gjennom pittoreske landskap i Småland. Legg ut på en reise gjennom Norra Kvills nasjonalpark, og følg i Ronjas fotspor i skogene som ga næring til Astrid Lindgrens eventyrlige fortellinger.

"Opplevelsen passer for nysgjerrige, bevisste og humørfylte reisende som ønsker å kombinere kunnskap og nostalgi med natur-, kultur- og smaksopplevelser. Sammen ønsker vi å skape flere reisemuligheter gjennom hele året og sørge for at grupper som besøker Småland får unike, personlige opplevelser", fremhever Carina Eldåker, medeier i Cykla i Filmlandskapet Småland. Hun understreker fleksibiliteten i tilbudet, som er tilgjengelig hele året og kan tilpasses spesifikke preferanser.

Når du reiser gjennom Astrid Lindgrens Småland, kan du ikke bare leve deg inn i hennes litterære univers, men også skape varige minner i fortellingens fortryllelse, naturens omfavnelse og kulturell fordypning.

Lær mer

Tidligere
Tidligere

Ny bussforbindelse mellom Stockholm-Arlanda og Gotland via Nynäshamn

Neste
Neste

Sveriges nyeste hoteller: En blanding av luksus og eventyr